Környezetbarát Életmód

Környezetbarát életmód

Környezetbarát Életmód

Üdvözlünk a Környezetbarát életmód webáruházában!

Üzletünkben a fenntartható, zero-waste életmódhoz szükséges többszörhasználatos, környezetkímélő alternatívák találhatóak.
A tudatos életmód rengeteg felelősséggel és döntéssel jár. Ennek megkönnyítése érdekében webáruházunkban  széles választékban és többségben magyar kisvállalkozók termékei állnak rendelkezésre, ne kelljen még a CO2 kibocsájtás miatt is aggódni.
A zöld törekvések nem egyszerűek, de nagyon becsületre méltók. Fontos kiemelni, hogy valóban minden pici számít, gondoljunk csak a sikeres adománygyűjtésekre. Már az dícséretes, ha ismerkedünk a módszerekkel, tájékozódunk.
Kezdjük bármivel is az életmód váltást, bambusz fogkefével, vagy a konyhai törlőkendő leváltásával, a Környezetbarát életmód csapata mindenhez segítséget szeretne  nyújtani…
Éppen ezért elérhetőek vagyunk közösséginken keresztül is: Facebook csoport és oldal, Instagram profil, Youtube csatorna.

Akciós termékeink

Találkozzunk!

Legfrissebb termékeink

Kiemelt kategóriák

Valentin nap
Magyar termékek
Nem csak férfiaknak
Kiválóságaink
Vásárlói elégedettség
Környezetbarát csomagolás
Magyar termékek
Gyors kiszállítás

Legnépszerűbb termékeink

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj a legfrissebb lehetőségekről!

Kiemelt termékek

Felkeltettük az érdeklődésedet? Nézz szét üzletünkben!

Ingyenes szállítás

15.000 Ft feletti vásárlás esetében a házhoz szállítás ingyenes! 8000 Ft felett pedig csomagautómatába.
Egyedül nem jön ki az összeg? Szólj a barátaidnak, és rendeljetek együtt, így a szállítás okozta környezeti terhelést is csökkenthetitek! 

Bejelentkezés

Regisztráció