,,A Fekete Péntek vagy Black Friday kifejezést több kontextusban használták. Elsőként egy 1869-es pénzügyi válságot jellemezték vele az Egyesült Államokban." forrás

A Black Friday ma már vásárlásra ösztönző marketing fogás, melyre a fogyasztói társadalom nagyon is vevő.

Na de mit is jelent a Zöld Péntek és hogyan működik? Szerezd be a zero-waste életmódod segítő alternatívákat kedvezményesen készíts bevásárló listát, írd fel a dolgokat, amikre tényleg szükséged van, de mindezt 2 perc alatt, hogy mást a nagy gondolkozásban ne írj fel!
Kérdezd meg magadtól az alábbiakat:

  • Meg tudom venni használtan?
  • Ezzel valami olyat helyettesítek, pótolok, ami végleg elromlott:

Ne hagyd magad elcsábítani az akciókkal, csak arra ruházz be, amire tényleg szükséged van!
Gyűjts információt a termékekről, melyeket kinéztél magadnak! Hol készült? Etikus körülmények között gyártották? Milyen vélemények, tapasztalatok vannak róla? Jó minőségű, tartós termékeket szerezz be! Ne az legyen, hogy megveszel valamit, mert olcsó, de nagyon hamar elromlik és csak szemét lesz belőle. Inkább ruházz be valami drágábbra, de tartósabbra, így spórolhatsz is és hulladékot sem termelsz.

Vásárolj otthonod kérnyelméből és biztonságából! Vegyél hazait!

Webáruházunkban MAGYAR KISVÁLLALKOZÓK termékeivel találkozhattok a magyar termékek fül alatt. Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj a Green Friday kedvezményeinkről elsők között!

A kezdő lapon lefelé görgetve található a kitöltendő felület.

Ismerkedj meg többi felületünkkel is: Facebook oldal és csoport, Instagram profil és Youtube csatorna.