Menu
Kosár

Egyebek

Egyebek
Minden egyéb, ami más kategóriába nem sorolható.
300ml és 150 pumpás, barna üveg, 50ml barna spricnis üveg.Háztartásunkban elengedhetetlen bizonyos szilárd tisztítószerek bekeverése, higítása. Ehhez nyújt praktikus segítséget ez a zero waste üveg.Pumpával elátott, 300ml-es és 150 üveg. Az 50ml-es pedig illóolajos keverékekhez vagy kézfertőtlenítőh..
600 Ft
Adó nélkül:600 Ft
Csak egy darab papír, sokan így gondolják. Végülis így van, de azért a sok 1 kis darab papírért is nyersanyagot, energiát használtunk fel. Azt a kis darab papírt alig pár percig használjuk, utána jobb esetben pedig a szemétben végzi. Egyébként hasznos kis darab, hiszen megakadályozza, hogy a kezünk ..
1.500 Ft
Adó nélkül:1.500 Ft
Zero-waste hajgumik magyar kisvállalkozó által kézzel, maradék / hulladék anyagból készítve. Próbáld ki te is!Zero-waste hajgumik magyar kisvállalkozó által kézzel, maradék / hulladék anyagból készítve.Több féle színvariációban érhető el, mivel hulladék anyagból készül, így mindig csak az van, amit ..
990 Ft
Adó nélkül:990 Ft
Magyar készítésű, kézműves termék!Vízálló tok könyvekhez.Dupla rétegű vízálló Könyvvédő tok.Legyen mindig biztonságban a könyved. Miért fontos ez környezetvédelmi szempontból? Hát azért, mert minél tovább jó állapotú, annál tovább lesz használatban! Ez a csoda tok garantáltan megvédi könyveidet, ugy..
3.500 Ft
Adó nélkül:3.500 Ft
Esztétikus és környezetbarát kosarakkal könnyedén kiiktatható otthonunkból a műanyagok egy része. Minek is használnánk egészségtelen, káros és balesetveszélyes műanyag kosarakat, mikor rendelkezésre állnak magyar, pihe-puha horgolt tárolók is?Válasszuk ki a megfelelő méretet és élvezzük környezetbar..
3.500 Ft
Adó nélkül:3.500 Ft
Magyar kézműves termék. Maradék/hulladék anyagokból készült medállal.Akik valami igazán hulladékmentes, fenntartható, zero-waste ékszert keresnek, azok most megtalálták!Ezek az egyedi, kézzel készített nyakláncok: tapéta (a 2 szélső) és könyvkötészeti parafa ( a középső kör, mérete egy 5Ft-osnak fel..
3.290 Ft
Adó nélkül:3.290 Ft
Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)
Mint minden weboldal, mi is használunk cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az "OK" gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookiek-ról Adatvédelmi szabályzatunkban találsz.