Menu
Kosár

Fehérítő só üvegben 1200g

Fehérítő só üvegben 1200g
Fehérítő só üvegben 1200g
Elfogyott
Fehérítő só üvegben 1200g
Fehérítő só üvegben 1200g
Fehérítő só üvegben 1200g
2.650 Ft
Adó nélkül: 2.650 Ft
  • Készleten: Elfogyott

Nátrium-perkarbonát,  aktív oxigénes fehérítő, folteltávolító, fertőtlenítő, zsíroldó, fugatisztító, penészeltávolító szer

Az aktív oxigén, oxidációs hatása révén erős tisztító, fehérítő, folteltávolító, fertőtlenítő és szagtalanító képességgel rendelkezik.

Használat

Használhatjuk mosáshoz, áztatáshoz, folteltávolításhoz, ruhák, függönyök fehérítéséhez, színek felfrissítéséhez, fugatisztításhoz, penészeltávolításhoz.

Foltkezelés: a megnedvesített foltra szórjuk kevés folttisztító sót, majd enyhén dörzsöljük be. Készíthetünk pépet is, amit a foltra teszünk. Kis időre hagyjuk állni majd öblítsük ki vagy mossuk ki a ruhát normál mosóprogrammal. Fehér mosáshoz: tegyünk a mosószóda/reszelt mosószappan mellé 1 ek nátrium-perkarbonátot, mellyel növelhetjük a mosás hatékonyságát. Áztatáskor 5 liter vízhez adjunk 2-3 ek folttisztító sót, hatását 30-40 fokos vízben fejti ki, továbbá javítja a mosószóda hatását. Penészeltávolítás: fél liter vízben keverjünk el 2 ek fehérítő sót, öntsük/vagy törlőronggyal vigyük fel a penészes felületre, hagyjuk hatni, majd mossuk le. Szükség esetén többször ismételjük meg a folyamatot.

Tárolás száraz, hűvös helyen. Minőségét korlátlan ideig megőrzi helyes tárolás esetén.

Termék adatai:
Fehérítő só, nettó tömege: 1200 g
Légmentesen záródó csatos üveg.
Űrtartalom: 1 liter
Magasság: 16 cm
Átmérő: 10,6 cm

Az 1 literes tároló üvegbe a különböző alapanyagok töltőtömege eltérő azok szemcsemérete, anyagsűrűsége miatt. Így pl. mosószódából 700 g fér az 1 liter űrtartalmú üvegbe, míg pl. citromsavból 900 g.

Figyelmeztetések

Gyermekek elől elzárva tartandó. Étkezési célra nem alkalmas. H272 Fokozhatja a tűz intenzitását; oxidáló hatású. H302 Lenyelve ártalmas. H318 Súlyos szemkárosodást okoz. P210 Hőtől/szikrától/nyílt lángtól/forró felületektől távol tartandó. Tilos a dohányzás. P221 Minden óvintézkedést meg kell tenni, hogy ne keveredjen éghető anyagokkal. P280 Védőkesztyű/védőruha/szemvédő/arcvédő használata kötelező. P305 + P351 + P338 SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása.

Visszajelzés írás

Megjegyzés:
Rossz
Mint minden weboldal, mi is használunk cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az "OK" gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookiek-ról Adatvédelmi szabályzatunkban találsz.