Menu
Kosár

Háztartási kefék

Háztartási kefék
Háztartási kefék, magyar, kézzel készített, természetes és lebomló kefék.
Súrolókefe a legnehezebben eltávolítható szennyeződésekhez is! Fa nyelű, növényi rostból készült sörtékkel. Műanyagmentes, természetes alternatíva. Lebomló, komposztálható.Minden háztartásba ajánljuk!Mérete kb: 18 cm hosszú, legszélesebb pontja 5 cm, kefe magassága: 4 cm, ebből sörte: 3 cm..
1.300 Ft
Adó nélkül:1.300 Ft
Morzsaseprűvel könnyebb az élet! Asztalról, pultról, nehezen elérhető szűkebb helyekről könnyedénm eltávolítható általa minden morzsa, de az elgurult csavart is előszedhetjük vele.\n\nfa nyéllel, növényi rostból készült sörtékkel, komposztálható, lebomó.Használhatjuk gyermek játékként, így a kicsik ..
1.400 Ft
Adó nélkül:1.400 Ft
Mosogatófeke, edénymosókefe, marokkefe. Akárhogy is hívjuk, nagyszerű társ a konyhában. Hulladékmentes, természetes, magyar, kézműves kefével tehetjük még hulladékmentesebbé és egészségbarátabbá otthonunkat.\nMindkét színű kefe növényi sörtékből készült, a világos kicsit lágyabb, míg a sötétebb szín..
1.790 Ft
Adó nélkül:1.790 Ft
Magyar, kézzel készített, természetes kefe, állati szőrből készült tisztító fejjel.Tartsd tisztán szívószálaid kívül-belül. Legyen az üveg, bambusz, fém vagy műanyag, a szívószálaknak elengedhetetlen, hogy tiszták legyenek! Azonban ez nehézkes lehet, a megfelelő eszközök nélkül. Ez a szívószál tiszt..
800 Ft
Adó nélkül:800 Ft
Wc kefe
Új! Elfogyott
Magyar, kézzel készített, természetes kefe, fa nyéllel.Manapság wc kefét csak műanyagból kapni. Sajnos ezzel is rengeteg műanyagot juttathatunk vizeinkbe is. Éppen ezért kerestünk ré magyar, természetes és kézműves alternatívát: ez a fanyelű és növényi sörtés wc kefe természetes, lebomló, komposztál..
2.350 Ft
Adó nélkül:2.350 Ft
Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)
Mint minden weboldal, mi is használunk cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az "OK" gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookiek-ról Adatvédelmi szabályzatunkban találsz.