Környezetbarát Életmód

sustainability-3300869_640

Mit jelent? Ökocímkék, tanusítványok, jelölések

Mit jelent? Ökocímkék, tanusítványok, jelölések. Ismerjük meg a legfontosabbakat, leggyakoribbakat

A NOCO2 figyelembe veszi az üzleti tevékenység minden aspektusából származó kibocsátás 100% -át. A NoCO2 logót viselő vállalkozások 100% -ban szén-dioxid-semleges tanúsítvánnyal rendelkeznek.

A csomagolásra befizették a megfelelő díjat a nemzeti csomagoláshasznosító szervezetnek, hogy az elvégezze a termékek csomagolásának visszagyűjtését, hasznosítását, illetve ártalmatlanítását. Tehát a jel nem azt jelenti, hogy a termék környezetbarát.

Nem a termék környezetbarát tulajdonságait jelöli, hanem azt, hogy megfelelő kondíciók – például szelektív hulladékgyűjtés – esetén a termék újrahasznosítható.

A terméket nem tesztelte állatokon se maga a cég, se a bedolgozó laborok vagy a beszállítók.

A BDIH “Certified Natural Cosmetics” pecséttel ellátott termékek gyártói természetes alapanyagokat, például növényi olajokat, zsírokat és viaszokat, növényi kivonatokat, illóolajokat és aromás anyagokat használnak ellenőrzött biológiai művelésből vagy ellenőrzött biológiai vad gyűjtésből.A nyersanyagok gondos kiválasztása mellett fontos szerepet játszik az egyes termékek ökológiai hatása.

A „tiszta ruha” vagy „tiszta divat” termékei környezeti és társadalmi szempontból is teljesítik a fenntarthatósági követelményeket. Környezeti szempontból biogazdálkodást, társadalmi szempontból a fair trade elveinek való megfelelést jelenti

Méltányos árakon, tisztességes munkakörülmények között lett előállítva, valamint kiegyensúlyozott kereskedelmi feltételeken alapuló gazdasági kapcsolatot is takar a fejlődő országok dolgozói és gazdálkodói között.
A Max Havelaar Alapítvány minőségi címkét adományoz azoknak a termékeknek, amelyeket a tisztességes kereskedelem elveinek megfelelően állítottak elő. A tisztességes kereskedelem révén hozzájárul a hátrányos helyzetű régiók kistermelői és mezőgazdasági munkásainak élet- és munkakörülményeinek javításához. A Max Havelaar Alapítvány a Fairtrade Labeling Organizations International (FLO) tagja, és megfelel a Fairtrade nemzetközi szabványainak

Ezzel ellátott termék végleges formáját Magyarországon nyerte, és a hazai forgalomba hozatal előtt más országban nem került forgalomba

A termékek környezetbarát vagy környezetkímélő jellegét tanúsítja.

Facebook oldal és csoport, Instagram profil, YouTube csatorna.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook

Hagyj egy üzenetet

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ingyenes szállítás

15.000 Ft feletti vásárlás esetében a házhoz szállítás ingyenes! 8000 Ft felett pedig csomagautómatába.
Egyedül nem jön ki az összeg? Szólj a barátaidnak, és rendeljetek együtt, így a szállítás okozta környezeti terhelést is csökkenthetitek! 

Bejelentkezés

Regisztráció