Menu
Kosár

Rólunk

Rólunk

Oldal
Csoport
Instagram
Csatorna

Történetünk

A Környezetbarát életmód egy Facebook csoportként kezdte pályafutását, egy 18 éves lány fejéből kipattanva.
Azóta ez a társaság egy 11.000 fős közösséggé nőtte ki magát, de nem értük be ennyivel.
Ma már Facebook oldalként, Youtube és TikTok csatornaként, Instagram profilként is elérhettek minket.
Annak érdekében pedig, hogy még többet segíthessünk, létrehoztunk nektek, Környezetbarátoknak egy webáruházat is,
ahol könnyedén hozzájuthattok az életmódot segítő termékekhez.
Reméljük valóban hasznos lesz számotokra és sok örömet fogtok benne lelni, ahogy mi is! Köszönjük, hogy velünk tartotok!

Tudatos Tavasz Kihívás

Ismerkedj meg a Tudatos Tavasz nevű Kihívásunkkal, melyet azért találtunk ki, hogy így népszerítsük a zero-waste, hulladékmentes életmódot.
Ezáltal hetente vártak újabb és újabb megoldandó feladatok a résztvevőkre.
Ezzel a játékos pár héttel szerettük volna segíteni az érdeklődők fokohzatos, de tartós életmódváltását.
A kihívás azért ezt a nevet kapta, mert kifejezetten a tavaszi időszakra időzítettük, de bármikor elkezdhető és alkalmazható.
Próbáld ki te is! Vajon meddig jutsz?

Cégünk

Mi a Környezetbarát életmód webáruháznál hiszünk benne, hogy sok kicsi sokra megy.
Így összefogtunk, hogy segíthessünk eljuttatni hozzátok a sok kicsi és nem kicsi változtatásaitokhoz szükséges hozzávalókat.
Csapatunk elkötelezett a környezetbarát termékek és megújuló energiaforrások elterjesztésében.
Továbbá mi is aktívan küzdünk környezetünk megóvásáért…

Ezért vásárolj nálunk!

Mindannyian tudjuk, hogy nagyon fontos, hogy hazait vásároljunk.Ennek érdekében vállasztottuk ki kézműves termékeink készítőit. Nektek szerettünk volna segíteni, ezért hosszasan keresgéltünk a jelentkezők és általunk jelöltek között. Sőt! Külön beszélgetéseket folytattunk a “kiszemeltjeinkkel”, hogy meggyőződjünk ők is a környezetvédelem oldalán állnak. Fontos volt számunkra, hogy valóban olyan hazai termékeket érhessetek el, amelyeket igazán tudatos egyének készítenek. Így nem csak a magyar gazdaságot, a kisvállalkozásokat, de a környezetvédelmet is támogathatjátok vásárlásaitokkal!Keresd a magyar termékek fület a kategóriák között! Kellemes böngészést!Csomagjaitokat egyénileg, szeretettel töltve állítjuk össze. Persze ez nem minden… A csomagfeladáshoz igyekszünk a legzöldebb megoldásokat választani (bővebben). Dobozaink 80-100%-ban újrahasznosított papírból készülnek és újra is hasznosíthatóak. Papírragasztó tekerccsel zárjuk a küldeményeiteket. A töltő anyag is fenntartható megoldás, hulladék papír, vagy lebomló tömítő. Szükség esetén szelektívgyűjtést segítő jegyzetet biztosítunk! Javaslatokra, észrevételekre is nyitottak vagyunk, írjátok meg nekünk véleményeteket, vagy olvassátok el mások mit mondtak rólunk, lejjebb görgetve.

Ti mondtátok
Mint minden weboldal, mi is használunk cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az "OK" gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookiek-ról Adatvédelmi szabályzatunkban találsz.