Környezetbarát Életmód

Ajándékutalvány

Ajándékozz utalványt!
Ha nem tudsz választani, nem tudod mire lenne szüksége az ajándékozandó félnek, vagy egyszerűen csak rá szeretnéd bízni a választás, de mégis szeretnél figyelmes lenni és ajándékozni valami, az utalványt neked találtuk ki!
Válaszd bármilyen összegben, bármilyen alkalomra és mi 24 órán belül elküldjük neked e-mail-ben a megálmodott ajándékutalványt.

Ft

Kiürítés

Állítsd be milyen értékben szeretnél ajándéutalványt vásárolni.

Adj meg e-mail címet, amennyiben az el fog térni a számlázáshoz használttól, például, ha szeretnéd, hogy az utalványt egyből az ajándékozottnak küldjük.

Szállítási idő 2-5 munkanap

Vásárlás menete:

  • Add meg az utalvány értékét forintban (az összeg, amit ajándékozni szeretnél, illetve amibe kerülni fog)!
  • Adj meg e-mail címet, ha közvetlenül az ajándékozandó félnek szeretnéd, hogy érkezzen az utalvány. Ebben az esetben Ő semmi mást nem fog kapni, mint egy képet, (melyen az általad választott összeg és egy kód szerepel, mellyel beváltható az utalvány) illetve egy rövid leírást, magyarázatot a kupon felhasználásához. Amennyiben nem adsz meg e-mail címet, automatikusan, a rendelés elküldéséhez használt címre fogjuk küldeni az utalványt, melyet később akár ki is nyomtathatsz.
  • Válaszd ki az alkalmat, amennyiben az egyéb opciót választod kérlek írd meg egyedi kérésed a help@koribari.com e-mail címre. Válaszd a sima opciót, ha “csak úgy” ajándékoznád, nem szeretnél tematikus utalványt, akkor egy semleges ajándékutalványt fogunk készíteni, mely mindenkinek, minden alkalomra tökéletes. Az utalványokat minden esetben 24 órán belül megküldjük, kivéve az “egyéb” – egyedi tervezést igénylő darabokat, ezekről e-mail-ben értesítünk. Természetesen igyekszünk nem kihasználni a 24 órás ablakot és a lehető leggyorsabban megküldeni az utalványokat.
Alkalom

Karácsony, Születésnap, Névnap, Húsvét, Anyák napja, Ballagás, Évforduló, Sima, Egyéb

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ajándékutalvány” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kapcsolódó termékek

Ingyenes szállítás

15.000 Ft feletti vásárlás esetében a házhoz szállítás ingyenes! 8000 Ft felett pedig csomagautómatába.
Egyedül nem jön ki az összeg? Szólj a barátaidnak, és rendeljetek együtt, így a szállítás okozta környezeti terhelést is csökkenthetitek! 

Bejelentkezés

Regisztráció