Környezetbarát Életmód

Szárító tojás

Próbáld ki milyen, ha szárító tojás segítségével száradnak a ruháid!

5 050 Ft6 050 Ft

Kiürítés

Szállítási idő 2-5 munkanap

ECOEGG SZÁRÍTÓ TOJÁS

Ez az újfejlesztésű Szárító Tojás segíti a szárítási idő lecsökkentését, ezáltal kevesebb áramot fogyaszthat a gép, így pénzt spórolni is van lehetőség általa. Ha van szárítógéped akkor ez egy kihagyhatatlan lehetőség számodra.

Azok, akik most azon gondolkoznak, mitől környezetbarát a szárítógép, egy energiatakékos gép által jóval alacsonyabbá válhat a fogyasztása, azonban a szárítógép adta egyik legnagyobb előny, ami mai körülmények között, kis lakásban előknél vagy városiaknál nem mellékes, az a helytakarékossága, illetve ezáltal a lakáson belüli penészedés is csökkenthető, melynek egészségügyi kockázatai is lehetnek.

Működése:

A Szárító Tojást a dobba helyezve alkalmazzuk! A ruhákat a szárítógépben szétválasztja egymástól a szárítási folyamat során, így a levegő könnyebben át tudja járni a ruhákat, ezáltal azok hamarabb, könnyebben száradnak meg.

A szárítási időt átlagosan kb. 28%-kal csökkentheti le.

Rendkívül puha ruhák

Az ecoegg Szárító Tojás kifejlesztésének további jótékony hatása a ruhákra nézve, hogy vatta puhává varázsolhatja, természetes módon, mindenféle lágyítószer hozzáadása nélkül!

Pazar, természetes illat

Az ecoegg Szárító Tojás tartalmaz még hipoallergén, bőrgyógyászatilag tesztelt, esszenciális olajjal átitatott rudacskákat. Ez a finom illat átjárja a ruhákat száradás közben, így a megszáradt ruháik rendkívül kellemes illatot fognak árasztani.

Kapható Illatmentes, Lágy Pamut és Tavaszi Virág illatban.

Illat

Illatmentes, Friss pamut, Lágy tavasz

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szárító tojás” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kapcsolódó termékek

Ingyenes szállítás

15.000 Ft feletti vásárlás esetében a házhoz szállítás ingyenes! 8000 Ft felett pedig csomagautómatába.
Egyedül nem jön ki az összeg? Szólj a barátaidnak, és rendeljetek együtt, így a szállítás okozta környezeti terhelést is csökkenthetitek! 

Bejelentkezés

Regisztráció