Menu
Kosár

Fogápolás

Fogápolás
Fogmosás, fogtisztítás, szájápolás.
Szépséges és még fenntartható is: bambusz fogkefék, melyek BPA-mentesek, organikusak és vegánok részére is tökéletes, 100% újrahasznosíthatóak továbbá a csomagolásuk hulladékmentes.A fogkefék sörtéi Nylon 4-ből vannak. A fogkefe használati ideje lejárta után nyugodtan távolítsuk el a sörtéket és hel..
1.170 Ft
Adó nélkül:1.170 Ft
Természetes bambusz fogkefe tartó tok. Kényelmesen tárolhatod benne fogkeféd utazás alatt vagy akár otthon is.Biológiailag lebomló, komposztálható hasznos termék a fenntarthatóság, zero-waste jegyében...
2.500 Ft
Adó nélkül:2.500 Ft
Szépséges és még fenntartható is: gyermek bambusz fogkefék, az ő "méreteikhez" alakítva.Ezek a fogkefék BPA-mentesek, organikusak és vegánok részére is tökéletes, 100% újrahasznosíthatóak továbbá a csomagolásuk hulladékmentes.A fogkefék sörtéi Nylon 4-ből vannak. A fogkefe használati ideje lejárta u..
1.170 Ft
Adó nélkül:1.170 Ft
Bambusz fogkefe extra! Miért lenne szemét az egyébként hibátlan fogkefe, aminek csak, annyi a "hibája", hogy higiéniai okokból megérett a cserére!Jelöld meg vele a palántákat, növényeket! Adj még 1 feladatot a fogkefédnek, mielőtt végleg magválsz tőle!Bambusz fogkefe extra!Használd fogkeféd palánta,..
1.100 Ft
Adó nélkül:1.100 Ft
Újrahasznosítható elektromos fogkefe fej- Oral-b Újrahasznosítható elektromos fogkefe fej- Oral-b
Új! Népszerű
Újrahasznosítható fogkefe fejek és csomagolásszínekkel jelölt fogkefékAktívszenes sörtékeltávolítja a foltokat és szennyeződéseket a forólvegán és kegyetlenség mentesKérjük az első használat előtt ellenőrizni, hogy a fogkefefejek nem-e könnyen eltávolíthatóak, a biztonság érdekében. Nem szabad könny..
3.500 Ft
Adó nélkül:3.500 Ft
Újrahasznosítható elektromos fogkefe fej- Philips Újrahasznosítható elektromos fogkefe fej- Philips
Új! Népszerű
Aktívszenes cserélhető fej elektromos fogkeféhez, a szuperior tisztítási élményért. 100% műanyagmentes csomagolásúA csomag tartalmaz 4db újrahasznosítható BPA mentes cserélhetőfejet.Kérjük az első használat előtt ellenőrizni, hogy a fogkefefejek nem-e könnyen eltávolíthatóak, a biztonság érdekében. ..
5.100 Ft
Adó nélkül:5.100 Ft
Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)
Mint minden weboldal, mi is használunk cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az "OK" gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookiek-ról Adatvédelmi szabályzatunkban találsz.