Menu
Kosár

Kihívás

Üdvözlünk a Tudatos Tavasz Kihívás oldalán!
Már másodjára rendezzük meg a Tudatos Tavasz Kihívásunkat, a tavalyi siker láttán felbuzdulva idén is nekiláttunk a csapattal megtervezni a feladatokat. Pár dolog módosult. Idén a nyereményt az eslő 3 helyezettnek a www.kornyezetbarateletmod.com biztosítja. A játékszabályzat itt érhető el.

A játékban mindenki részt vehet, de csak magyarországi címre postázzuk a nyereményeket.

Azt mondják egy szokás kialakításához legalább 1 hónapra van szükség, így ettől a 13 héten át tartó kihívástól azt várjuk, hogy könnyedén boldogulhassanak, igazodhassanak ki az információkon, az életmódon azok is, akik számára ez új. Ez alatt a 3 hónap alatt lehetőség van olyan tudást elsajátítani és olyan támogatást kapni, mely által a hétköznapokban, mikor “egyedül” maradnak a játékosok az életmód formálása már nem fog kihívást jelenteni, vagy legalábbis nem ugyan akkorát. A játék során a Környezetbarát életmód hivatalos felületein (Facebook oldal és csoport, Instagram, stb.) folyamatosan segítséget nyújtunk. A játék alapvetően arra épült, hogy új emberek csatlakozzanak a mozgalomhoz, így a feladatok “kezdő szintről” indulnak, hogy megismertessék az “alapokat”, az egyszerű cseréket. Gyakorlatilag figyelmességen alapul az egész 1. hónap. A következőekben azoban már egyre nehezedni fognak a feladatok, de természetesen mindegyik könnyedén teljesíthető lesz, sőt a 3 hónap alatt biztosan olyanok is elő fognak fordulni, amiket már egyébként is megtesztek! Igyekeztünk olyan feladatokat összeállítani, ami minden korosztálynak és nemnek teljesíthető. Nem igényel semmi féle anyagi befektetést, nem buzdít vásárlásra.

A játék célja: a kihívás célja egy játékos, fokozatos, de tartós életmódváltás segítése, a környezettudatos életmód népszerűsítése, bemutatása. A játékot első sorban kezdőknek, az út elején járóknak ajánljuk, de természetesen mindenki részt vehet benne, a “profiknak” is biztosan akad újdonság, legalább ötlet szinten.

A játék menete: a játékban való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, mely a jelentkezésilap kitöltésével történik!

A játék 13 héten keresztül folyamatosan tart, 13 check-ponttal. A feladatok tudatosan vannak felépítve, tudatosan struktúráltak. Nem kötelező követni, de ajánlott! Minden heti feladat vasárnap kerül megosztásra a Facebook és Instagram oldalunkon, illetve itt is. A feladatok egyszerre 1 hetet mutatnak, ez az 1 hét tartalmaz 1 kötelező heti feladatot, ez a hét célja/fókusza, és 7 extra feladatot, melyekért extra pontok szerezhetők. Kötelező a hetek sikeres teljesítéséhez és játékban maradáshoz a kvíz kitöltése minden héthez, illetve írásban és fényképpel dokumentálni, bizonyítani a feladatok teljesítését. A hétvégi feladatok szerepe, hogy támogassák a hét közben tanultakat, minden vasárnap 1 ellenőrzőpontot kell teljesíteni valamilyen kvíz vagy egyéb feladvány formájában. A napi feladatokat nem kötelező megoldani és nem kötelező a megadott sorrendben teljesíteni, de ajánlott! A teljesített feladatokat itt várjuk leírással, lehetőség szerint fényképpel. A mindennapi feladatok által bízunk benne, hogy mindenkinek sikerül megtapasztalni és megérteni, hogy minden kicsi számít! A leírásban az alábbiakat várjuk: mit teljesítettél?, hogyan?, mitől környezetbarát ez?, mit tanultál belőle?, hasznos volt számodra ez a feladat?
A feladatok értékelése: Kérjük a feladatokat minden héten vasárnap leírással, dokumentációval a megfelelő hét alatt beadni, ezek alapján történik az értékelés, pontozás. Nyereményt annak tudunk biztosítani, aki mind a 13 kötelező heti feladatot teljesítette és biztosította a számunkra a dokumentációját. A heti feladat 5 pontot ér, a kvíz feladatlaponként változik. A napi feladatok elvégzése 1-1 pontot érnek. A támogató felületek felkereséséért pont nem adható!
A nyeremény: Az első 3 helyezett számára 1-1 5000Ft értékű vásárlási utalvány a Környezetbarát életmód oldalra. Idén tárgyi ajándékok helyett, azért döntöttünk e mellett, hogy a nyertesek szabadon választhassák ki, azon eszközöket, melyeknek legjobban örülnek és leginkább szükségük van rá, ezzel is csökkentve az esélyét az esetleges pazarlásnak. Döntetlen esetén példa: ha 2 első helyezett van, akkor ők mindketten kapnak utalványt, így már csak 1 szabad maradt, az pedig a 2. helyezetté.
Amennyiben bármivel kapcsolatban kérdés merülne fel, a help@koribari.com e-mail címen állunk rendelkezésre!

Sok sikert kíván: a Környezetbarát életmód csapata!

1. Hét - Csökkentés

Kvíz kitöltése és fájlok beküldése itt érhető el.

2. Hét - Minimalizmus

Kvíz kitöltése és fájlok beküldése itt érhető el.

3. Hét - Konyhai Hulladék

Kvíz kitöltése és fájlok beküldése itt érhető el.

4. Hét - Tiszta környezetünk

Kvíz kitöltése és fájlok beküldése itt érhető el.

5. Hét - Csináld magad

Kvíz kitöltése és fájlok beküldése itt érhető el.

6. Hét - Természetesség

Kvíz kitöltése és fájlok beküldése itt érhető el.

7. Hét - Fürdőszobai hulladék csökkentése

Kvíz kitöltése és fájlok beküldése itt érhető el.

8. Hét - Környezetbarát takarítás

Kvíz kitöltése és fájlok beküldése itt érhető el.

9. Hét - Szórakozás

Kvíz kitöltése és fájlok beküldése itt érhető el.

10. Hét - Állat védelem

Kvíz kitöltése és fájlok beküldése itt érhető el.

11. Hét - ???

Hamarosan...

12. Hét - ???

Hamarosan...

13. Hét - ???

Hamarosan...


Mint minden weboldal, mi is használunk cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az "OK" gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookiek-ról Adatvédelmi szabályzatunkban találsz.